Aktiviteettikalenteri

2024 helmikuu

Viikko 4

ma 29
ti 30
ke 31
to 1
pe 2
la 3
su 4
ma 5
ti 6
ke 7
to 8
pe 9
la 10
su 11
ma 12
ti 13
ke 14
to 15
pe 16
la 17
su 18
ma 19
ti 20
ke 21
to 22
pe 23
la 24
su 25
ma 26
ti 27
ke 28
to 29
pe 1
la 2
su 3

Heimin aktiviteetit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, asuit sitten kotona tai kiinteistöissämme! Heim tekee yhteistyötä Folhälsanin ja muiden toimijoiden kanssa tavoitteena järjestää toimintaa, joka lisää osallistumista ja yhdistää alueemme senioreita.

Aktiviteettikalenterista löydät tulevat tapahtumamme. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä ikääntyneiden tukeen, jos sinulla on kysyttävää.

Heim järjestää vuosittain noin viisi bussiretkeä lähialueellamme. Vierailut sisältävät muun muassa konsertteja, kesäkahviloita ja mukavia teemaretkiä. Siirry aktiviteettikalenteriin saadaksesi lisätietoja tulevista retkistä.

Mikä onkaan mukavampaa kuin käsityöt? No tehdä käsitöitä yhdessä!

Tuo mukanasi oma neuletyösi ja liity yhteisöömme. Osallistujana sinulla on myös mahdollisuus auttaa muita, sillä iso osa neuletöistä lahjoitetaan tai myydään ja varat lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Aktiviteettikalenterista löydät seuraavan neulekahvilan ajankohdan.

Heimin Karacafé:ssa tapaamme ja juttelemme! Keskustelun aiheet vaihtelevat – toisinaan se on vapaampaa ja joskus keskustelemme eri teemoista. Paikkana toimii Park & ​​​​Plaza ja Heim tarjoaa kahvia ja pientä purtavaa. Seuraavan Karacafén ajankohdan löydät aktiviteettikalenterista. Tule mukaan!

Boule on ranskalainen kuulapeli, joka eroaa tunnetummasta petankista muun muassa suurempien kuulien johdosta. Peli on jännittävää, mukavaa ja helppo oppia! Boulea pelataan sekä sisä- että ulkotiloissa Seniorikeskuksella. Peli soveltuu myös liikuntarajoitteisille. Seuraavat boulepelit löydät aktiviteettikalenterista.

Pidroa pelataan kerran viikossa Park & Plazassa. Ota yhteyttä ikääntyneiden tukeen jos olet pidropelaaja ja kiinnostunut tulemaan mukaan!

Lukupiiri kokoontuu aina torstaisin Park & Plazassa, jossa kirjoja luetaan ääneen. Kirjat valitaan yhdessä ryhmän kesken. Lukemisen jälkeen keskustelemme ja vaihdamme ajatuksia. Lukupiiri on avoin kaikille. Ota yhteyttä jos kiinnostuit!

Park & ​​​​Plazan pihasta löytyy Heimin tasapainorata. Tasapainorata koostuu neljästä asemasta ja tarjoaa yksinkertaisia harjoituksia sinulle, joka haluat ylläpitää tasapaino- ja koordinaatiotaitoja tai vain viettää mukavan liikuntahetken raikkaassa ilmassa.

Kaipaatko seuraa kävelylenkeille tai olisiko mielestäsi mukava saada lisäturvaa kaupungissa liikkuessasi? Ota avuksi Heim ja Folkhälsanin vapaaehtoiset! Tiistaisin järjestämme myös ryhmäkävelyjä, jotka löydät aktiviteettikalenteristamme. Ota yhteyttä jos sinulla on kysyttävää.

Istumatanssi-ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 Emeliehemmetissä. Teemme lempeitä liikkeitä istuma-asennossa mukavan musiikin tahtiin. Tervetuloa mukaan!

Tuolijumppa on helppo ja hauska liikuntamuoto! Jumppa järjestetään pääosin Seniorikeskuksella. Tarkista seuraavat tuolijumpan ajankohdat aktiviteettikalenterista!

Suunnittelemme uusia aktiviteetteja ikäryhmälle 65+. Lisäinfoa tulossa!

Yhteydenotto: info@heim.fi

Puheenjohtaja

Margita Lukkarinen

Puh. 045 112 4477
margita.lukkarinen@heim.fi

Toiminnanjohtaja

Marika Kjellman

Puh. 045 203 8106
marika.kjellman@heim.fi