Heim

– Yhdistys, joka haluaa luoda kodin tuntua

TAUSTA

Heim on De Gamlas Hem i Gamlakarleby stad r.f. -yhdistyksen uudet kasvot ulospäin. Sen jälkeen, kun Emeliehemmet vuonna 2017 myytiin, yhdistys alkoi selvittää uusia tapoja jatkaa toiminnan harjoittamista. Vaikka me emme enää ylläpidä kotia, jatkamme ikääntyneiden elämänlaadun edistämistä sekä jossain määrin myös asuntojen tarjoamista. Kehityksen tulos on Heim.

TAVOITE

Nimi Heim tulee ruotsin kielen ’hem’-sanan (koti) paikallisesta lausumistavasta ja heijastaa sitä, mitä me toiminnallamme haluamme saavuttaa – luoda kodikkuutta, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä Kokkolan seudun ikääntyneille.

TIE SINNE

Tavoitteen saavuttamiseksi Heim rahoittaa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka tuovat kultareunuksen ikääntyneiden arkeen. Se voi olla esimerkiksi luentoja, retkiä ja muuta ohjattua toimintaa ruotsiksi sekä vapaaehtoistyötä ja ikääntyneiden tukemista. Merkittävin yhteistyökumppanimme on Folkhälsan, joka nykyään omistaa ja pyörittää Emeliehemmet-palvelutalon toimintaa, sekä eläkeläisyhdistys Vi Norrifrån.

Heim ei toki ole samanlaista asumista kuin Emeliehemmet-palvelutalossa (vaikka yhdistys tarjoaa edelleen vuokra-asuntoja). Jäsenten tulee kuitenkin voida tuntea olonsa kotoisaksi yhdistyksessä, tervetuloa Heimiin!

Liity jäseneksi

Mikä Heim on?

Heim on yhdistyksen De Gamlas Hem i Gamlakarleby stad r.f. uudet kasvot ulospäin. Nimi Heim tulee ruotsin kielen ’hem’-sanan (koti) paikallisesta lausumistavasta ja heijastaa sitä, mitä me toiminnallamme haluamme saavuttaa – luoda kodikkuutta, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä Kokkolan seudun ikääntyneille. Tavoitteen saavuttamiseksi Heim rahoittaa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka tuovat kultareunuksen ikääntyneiden arkeen.

Ota yhteyttä

    Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.