Ryhdy vapaaehtoiseksi

– Anna aikaasi

Menkää kävelylle, lukekaa päivän lehti, juokaa kahvia tai menkää kauppaan – esimerkkejä tavallisista asioista, joita vapaaehtoinen voi tehdä yhdessä ikääntyneen henkilön kanssa. Se ei vaadi mitään erityisosaamista eikä paljon aikaakaan, ja kuitenkin sitä arvostetaan uskomattoman paljon! Jokainen voi ryhtyä Heimin vapaaehtoiseksi ja päätät itse, kuinka paljon aikaasi haluat antaa. Järjestämme yhdessä Folkhälsanin kanssa esittelyn vapaaehtoisena toimimisesta.

Mitä vapaaehtoisena voi tehdä?

 • Olla mukana saattajana erilaisten asioiden hoitamisessa
 • Käydä kävelyllä
 • Tehdä pyöräretkiä (Heimillä on riksa, jota voi lainata!)
 • Musiikkia & Laulua
 • Lukea ääneen kirjoja ja päivälehtiä
 • Kahvitella yhdessä

 

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Ilmoita kiinnostuksestasi meille ja otamme sinuun yhteyttä, kun tarvetta ilmenee!

Tulevaisuudessa on myös tarkoitus järjestää säännöllisiä vapaaehtoistapaamisia Emeliehemmet-palvelutalolla. Kun olet ilmoittautunut vapaaehtoiseksi, saat lisätietoja, kun ne ovat ajankohtaisia.


  Mikä rooli sopii sinulle?

  Riksan kuljettaja (pyöräretket)
  Stickcafè
  Karacafè (juttelu ja kahvittelu)
  Saattaja retkillä ja lyhyemmillä matkoilla
  Muut tehtävät

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Mikä Heim on?

  Heim on yhdistyksen De Gamlas Hem i Gamlakarleby stad r.f. uudet kasvot ulospäin. Nimi Heim tulee ruotsin kielen ’hem’-sanan (koti) paikallisesta lausumistavasta ja heijastaa sitä, mitä me toiminnallamme haluamme saavuttaa – luoda kodikkuutta, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä Kokkolan seudun ikääntyneille. Tavoitteen saavuttamiseksi Heim rahoittaa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka tuovat kultareunuksen ikääntyneiden arkeen.