Palvelut

Heim tarjoaa mm. vuokra-asuntoja Park & Plaza:ssa sekä erilaisia palveluita, tapahtumia ja aktiviteetteja senioreille. Alla löydät tietoa palveluistamme.

Vuokra-asunnot

Turvallisella ja kodikkaalla alueella, vain kivenheiton päässä Kokkolan keskustasta, sijaitsee Park & Plaza, joka oli muuttovalmiina 2020. Heim omistaa ja vuokraa 16 huoneistoa kiinteistössä olevista 56 huoneistosta. Yhdistyksen jäsenillä on etuoikeus vuokra-asuntoihin.

Ikääntyneiden tuki

Ikääntyneiden tuki auttaa etsimään vastauksia hoitoon, tukitoimintoihin ja arkea liittyviin kysymyksiin. Palvelu on maksuton kaikille, niin senioreille kuin omaisille.

Seniorikeskus

Seniorikeskus tarjoaa erilaisia tapaamisia ja aktiviteetteja joka maanantai ja tiistai. Keskus sijaitsee Emeliehemetissä Park & Plazan läheisyydessä ja sitä tukevat Heim ja Folkhälsan. Osallistuminen on ilmaista! Kurkkaa kalenteriimme ja tutustu tuleviin aktiviteetteihin.

Kuntosali Uno

Heimin jäsenenä voit käydä kuntosali Unossa Park & Plaza:ssa tiettyinä aikoina veloituksetta. Heim tarjoaa ohjattuja vuoroja jäsenhintaan kolme kertaa viikossa sekä mahdollisuuden varata fysioterapiakäyntejä. Kuntosalin yhteyshenkilö on Marika Kjellman Heimillä 045-203 8106 ja Yvonne Björkstam Folkhälsanilla 044-569 7774.

Folkhälsan lounasravintola

Folkhälsanin lounasravintola sijaitsee läheisessä Emeliehemmetissä. Ravintola tarjoaa terveellistä ja hyvää kotiruokaa sekä talon asukkaille että ulkopuolisille lounasvieraille. Aukioloajat ovat maanantaista sunnuntaihin klo 11-12.30. Halukkaat voivat tilata myös kotiruoka-annoksia Folkhälsanilta tai muilta tavarantoimittajilta. 1

Muut palvelut

Asuminen kiinteistöissämme merkitsee turvallisuutta arjessa. Asunnot ovat ihan tavallisia vuokra-asuntoja, mutta niistä löytyy myös turvahälyttimet, jotka asukkaamme voivat tarvittaessa ottaa käyttöön. Asunnoista löytyy myös palovaroittimet ja sprinklerit. Lisäpalveluita voi helposti tilata Folkhälsanin tai minkä tahansa palveluntarjoajan kautta. Ota yhteyttä ikääntyneiden tukeen, jos haluat tietää lisää.

Tilaa turvahälytin Folkhälsanilta »

Heimin ja Folkhälsanin vapaaehtoiset osallistuvat usein Heimin toimintaan, esimerkiksi stickcaféssa (neulekahvila), pyöräretkillä, ääneen lukemisessa, istumatanssissa ja pidemmillä retkillä. Vapaaehtoistoiminta sopii henkilölle, joka mielellään viettää aikaa muiden kanssa ja haluaa olla mukana luomassa kultareunusta senioreidemme arkeen. Haluatko tietää lisää vapaaehtoistoiminnasta?

Toiminnanjohta Marika Kjellman vastaa mielellään kysymyksiin, soita 045-203 8106

Lottas Papiljott tarjoaa kotikäyntejä sinulle, joka tarvitset kampaamo- tai parturipalveluita. Ajanvaraus tapahtuu kätevästi puhelimitse ennen klo 15.00 numerosta 040-0568561.

Klo 15 jälkeen yhteydenotot mielellään tekstiviestillä tai sähköpostilla osoitteessen lotta.biskop@gmail.com

Jalkahoito kotikäyntejä voi tilata esimerkiksi seuraavien paikallisten palveluntarjoajien kautta:

Footprint »

Helppy »

Oletko järjestämässä juhlia? Vuokraa käyttöösi Salon Park & Plaza! Juhlahuone sijaitsee Park & Plazan ensimmäisessä kerroksessa, ja siitä löytyy täysin varustettu keittiö ja tilaan mahtuu jopa 25 vierasta. Vuokra on jäsenille 30 €.

Ota yhteyttä Marika Kjellmaniin 045-203 8106.

Park & Plazan asukkailla on mahdollista käyttää Folkhälsanin kotipalvelua kerran viikossa ilman lisämaksua. Vuokralaisena voit tilata kotihoidon myös muilta paikallisilta palveluntarjoajilta (katso alla oleva lista).

Tilaa Folkhälsanin kotipalvelu »

 
Muut palveluntarjoajat:

Soite »

Omsorg »

Helppy »

Medipunkt »

Siivouspalvelua on mahdollista tilata esimerkiksi seuraavilta palveluntuottajilta:

Folkhälsan »

Soite »

Omsorg »

Helppy »

Medipunkt »

Kotisairaanhoitoa voi esimerkiksi tilata seuraavilta paikallisilta palveluntarjoajilta:

Soite »

Omsorg »

Folkhälsan »

Medipunkt »

Yhteydenotto: info@heim.fi

Puheenjohtaja

Margita Lukkarinen

Puh. 045 112 4477
margita.lukkarinen@heim.fi

Toiminnanjohtaja

Marika Kjellman

Puh. 045 203 8106
marika.kjellman@heim.fi