Vuokra-asunnot Park & Plazassa

– Turvalliset ja lähellä kaikkea

 

Turvallisella ja kodikkaalla alueella, vain kivenheiton päässä Kokkolan keskustasta, sijaitsee Park & Plaza, joka oli muuttovalmiina 2020. Heim omistaa ja vuokraa 16 huoneistoa kiinteistössä olevista 56 huoneistosta. Yhdistyksen jäsenillä on etuoikeus vuokra-asuntoihin.

 

Asunnot

Asunnot soveltuvat hyvin senioreille, eikä vähiten siksi, että Folkhälsan on kiinteistön lähin naapuri. Folkhälsan-palvelutalon kautta voi ostaa erilaisia terveyden ja asumisen lisäpalveluja, esim. lounasravintolassa tarjotaan päivittäin lounas ja kotipalvelua on mahdollisuus ostaa

Asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita. Vuokra on 19 €/neliömetri. Kiinteistöön kuuluu myös taloyhtiön saunaosasto, tilava hissi sekä hyvin varusteltu yhteiskäytössä oleva tila, josta on suora yhteys terassille ja vihreälle sisäpihalle. Talossa on myös hyvin varusteltu kuntosali, joka on yhdistyksen jäsenten ja Park & Plazan vuokralaisten käytössä veloituksetta tiettyinä aikoina.

Täältä voit katsoa pohjaratkaisuja ja tutustua kerroksiin 1 ja 2:

Avaa kerros 1
Avaa kerros 2

 

Vuokraus ja huoneistojen näyttö

Park & Plazassa on yhteensä 34 vuokra-asuntoa, jotka omistaa Heim, Vesikari-Invest ja Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden. Kaikkia vapaita vuokra-asuntoja hallinnoi ja vuokraa Heim. Tiedustelut ja näytöt järjestyvät helposti ottamalla yhteyttä joko Marika Kjellmaniin tai Margita Lukkariseen.

Voit tutustua vapaisiin asuntoihin kotisivuillamme.
Haluatko tietää lisää Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejdenistä ja Vesikari Investistä?
Käy heidän kotisivuillaan:

Stiftelsen Kulturfonden för Gamlakarlebynejden
Vesikari Invest

Vuokra-asunnot

Kiinnostuitko?

Varaa esittely Marikalta tai Margitalta.
Voit joko soittaa meille tai kirjoittaa viestin yhteydenottolomakkeemme kautta.

Marika Kjellman

tel. 045 203 8106
marika.kjellman@heim.fi

Margita Lukkarinen

tel. 045 112 4477
margita.lukkarinen@heim.fi

  Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

  Haluatko asua Heimin vuokra-asunnossa?

  Asuntojonoon pääset täyttämällä tiedot lomakkeeseemme ilmoitus kiinnostuksesta. Jos sinulle tarjotaan asuntoa, mutta et vielä halua muuttaa, voit kieltäytyä siitä. Silloin sinut siirretään alaspäin asuntojonossa ja asiaa tiedustellaan myöhemmin.

   

  Muista, että jäsenillä on etuoikeus!

  Klikkaa tästä lisäohjeisiin siitä, miten pääset jäseneksi.

   Ilmoitus kiinnostuksesta vuokra-asuntoihin

   Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

   Mikä Heim on?

   Heim on yhdistyksen De Gamlas Hem i Gamlakarleby stad r.f. uudet kasvot ulospäin. Nimi Heim tulee ruotsin kielen ’hem’-sanan (koti) paikallisesta lausumistavasta ja heijastaa sitä, mitä me toiminnallamme haluamme saavuttaa – luoda kodikkuutta, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä Kokkolan seudun ikääntyneille. Tavoitteen saavuttamiseksi Heim rahoittaa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka tuovat kultareunuksen ikääntyneiden arkeen.