Ikääntyneiden tuki

– Kun sinulla on kysyttävää ikääntyneiden tuesta

Jokaisessa iässä on omat ilonaiheensa, mutta jotta niistä pystyy nauttimaan täysin, saatamme elämän iltapuolella joutua tekemään määrättyjä muutoksia elämäämme. Omat tarpeet muuttuvat ja moni meistä tarvitsee aikaisempaa enemmän tukea. Mutta mistä tietää, mistä voi saada tukea ja mihin? Kysy Heimin ikääntyneiden tuesta!

 

Ikääntyneiden tuki on edelleen käynnistysvaiheessa, mutta heti kun toiminta on käynnissä, Heimin työntekijä tulee toimimaan koordinaattorina ja yhteyshenkilönä ikääntyneiden tukeen koskevissa kysymyksissä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntijana koordinaattori osaa myös luotsata vanhuksia ja heidän omaisiaan hoitoviidakon lävitse.

 

Palvelu tulee olemaan ilmainen ja kaikkien, niin seniorien kuin heidän omaistensa, käytettävissä ja ikääntyneiden tuen tavoittaa puhelimitse tai käymällä.
Lisätietoa tulee, kun toiminta on käynnistynyt keväällä 2019.

Mikä Heim on?

Heim on yhdistyksen De Gamlas Hem i Gamlakarleby stad r.f. uudet kasvot ulospäin. Nimi Heim tulee ruotsin kielen ’hem’-sanan (koti) paikallisesta lausumistavasta ja heijastaa sitä, mitä me toiminnallamme haluamme saavuttaa – luoda kodikkuutta, yhteenkuuluvuutta ja yhteisöllisyyttä Kokkolan seudun ikääntyneille. Tavoitteen saavuttamiseksi Heim rahoittaa ja tekee yhteistyötä organisaatioiden kanssa, jotka tuovat kultareunuksen ikääntyneiden arkeen.